Tidskapsel prosjektet

Det gikk hardt utover filmbransjen når korona kom til Norge. Nordnorsk Filmsenter tok initiativet til å aktivisere filmarbeidere i regionen gjennom tidskapsel. Hvor alle som jobber profesjonelt med film kunne sende inn et bidrag.

Jeg fikk sendt inn 3 bidrag i perioden April – Mai med titlene “Museets Ånd”, “Maikapsel” og “Den siste filmskaperen”. Tidskapselen har som mål å la bransjen tolke og reflektere over situasjonen som vi ble kastet inn i.

Du kan se alle filmene på tidskapsel.film

Framgrab fra “Museets Ånd”
En kortfilm som skildrer et tomt museum i korona tider. / A short film that depicts an empty museum during the pandemic.

_______________________________________

“Tidskapsel” is a time capsule initiative by the North Norwegian Film Center to engage the film industry in their region during the Corona-pandemic. The goal of the project is to let the industry reflect and interpret the situation into short films.

All the films are available at tidskapsel.film and my contributions are “Museets Ånd”, “Maikapsel” and “Den siste filmskaperen”. The first two is without dialog with the exception of a song, and the last one is very talkitive in Norwegian.

Framegrab fra “Maikapsel”
Et utdrag fra min hverdag i mai i eksperimentell dokumentar stil. / My new normal during the pandemic. “Maikapsel” is a eksperimentell documentary of my life in May 2020.
Framegrab fra “Den siste filmskaperen”, også forsidebilde.
En kort sci-fi film om livet som filmskaper i 2021. / A short sci-fi about life as a filmmaker in the year 2021.