“POOLBOY” at Tromsø International Film Festival

TIFF var min aller første filmfestival opplevelse, og selv om jeg har vært på mange flere festivaler nå er og blir TIFF noe eget. Tidligere år har jeg vist G, Tidevann og Three Waves på festivalen og i år fikk to filmer vises på denne festivalen. NUFF-Club vistes i et offscreen arrangement av Tvibit, mens Poolboy ble vist som en del av FFN-Shorts 1 og FFN Partnerprogram. Dette var første år jeg hadde en film som var med i konkurranse programmet (aka voksen programmet) som er spennende. Poolboy har fortsatt flere festivaler å reise på og jeg og mitt team gleder oss til flere tilbakemeldinger og nye eventyr med filmen.

____________________________

TIFF was the very first film festival I ever attended. Even after many years and many festivals later, I must say that TIFF is something unique. Many of my films have screened at TIFF such as G, Tide and Three Waves and this year NUFF-Club and Poolboy is added to the list. Poolboy was shown in two programs the FFN-Shorts 1 and the FFN-Partner Program. This implied that it was part of the competition program which was a first for me. There are many more festivals for Poolboy in the future and my team and I look forward to more adventures and feedback for this short film.