Poolboy

I et basseng etter stengetid møter en badevakt (Thomas Stene-Johansen) en kvinne (Ida Løken Valkeapää) som nekter å gå. Han lar seg overtale til å gi henne noen minutter, men det blir tydelig at hun har andre intensjoner enn å svømme.

“Poolboy” hadde premiere på Kortfilmfestivalen i Grimstad, juni 2019. Etter det har den blitt vist på NUFF 2019 (Åpningsfilm), Novemberfestivalen, TIFF og Minimalen.

Untitled_1.1.7.png

In a pool after closing hours a lifeguard (Thomas Stene-Johansen) meets a woman (Ida Løken Valkeapää). She refuses to leave and after some persuasion he agrees to give her a few minutes. However her intentions are something else than swimming.

Poolbo_part2_ana_1.5.1

“Poolboy” premiered at kortfilmfestivalen in Grimstad, Norway June 2019. It has since screened at NUFF (opening film), Novemberfestivalen, TIFF and Minimalen.