Three Waves

På en strand i Flakstad, Lofoten finner vi tre likesinnede venner som styrer en surfshop. Deres mål er å dele deres lidenskap for vannsport.

“Three Waves” er en kort dokumentar som portretterer tre instruktører i hjertet av Lofoten. Filmen er et resultat av Tvibits og Screen Talent Europes workshop program kalt Lofoten Docs. Akkurat som filmen portretterer tre venner var filmen laget av tre personer; meg selv Margareta Orkan, Mohammed Jabaly og Cian Strain. Filmen ble gjennomført fra start til slutt på to uker i forbindelse med workshoper Juli 2018. Den hadde sin premiere på TIFF 2019 som en del av NUFF@TIFF programmet.

________________________

On a beach in Flakstad – Lofoten, three likeminded friends run a surf shop. Their goal is to share their passion for water sports.

Skjermbilde 2018-07-23 kl. 13.33.23

“Three Waves” is a short documentary which portrays three instructors who work for Schibevaag Adventure located in the heart of Lofoten. The film is a result of Tvibit’s Lofoten Docs a European workshop program in the Screen Talent Europe. Just as the film portrays three friends, the film team consists of three members; Margareta F. A. Orkan, Mohamed Jabaly and Cian Strain. The film was completed within the two weeks of the workshop periode in July 2018.

It premiered at TIFF (Tromsø International Film Festival) 2019 as a part of the NUFF@TIFF program.